V sredo, 7. 12., smo v Kulturnem domu Mozirje skupaj ustvarili čudovit glasbeni mozaik za Mozirsko kočo in v podporo Mozirskim planincem in ponovno dokazali, da je toliko odličnih glasbenikov, kot jih premore naša dolina težko najti kjerkoli drugje. Hvala obiskovalcem, ki ste ta projekt podprli, upamo, da se se imeli lepo in vam bo koncert ostal v lepem spominu.
Alya, Matjaž Jelen, Sara Lamprečnik, Parvani Violet, Matej Zidarn, Vokalni bend Tona Vokala, Vokalna skupina – Rečiški pobi, Godba Zgornje Savinjske doline in Andrej Rak, iskrena vam hvala za vaš čas in prispevek k uspešnemu koncertu. Res dokazujete, da ste se pripravljeni povezovati in da to počnete srčno in iskreno.
Hvala Občini Mozirje za najem dvorane, zakusko in podporo, šmarskim vinogradnikom za tekočo pogostitev (Vinogradništvo Kugler, Španičevo vino) in PD Mozirje za podporo in sodelovanje, Baza baru in Alenki Vetrih za pomoč pri prodaji vstopnic, Emirju iz KD za vso pomoč, in nenazadnje tudi Luku Pauliču in Jasmini Roter Jager za povezovanje koncerta, pozitivno energijo in pripravljenost za improvizacijo.