Restavracija Gaj

Restavracija Gaj je moderna restavracija z velikim letnim vrtom, kavarno in pogledom na Golte. V sklopu restavracije je velika dvorana, katera je primerna za poroke, razna praznovanja in poslovna srečanja.

Restavracija Lesnika

Naša ponudba temelji na tradicionalni slovenski hrani. Prednost dajemo svežim in lokalnim sezonskim surovinam, njim pa se sproti prilagaja tudi naš sezonski meni. Poskrbimo za vse obroke, od zajtrka do večerje, lahko pa si privoščite le narezek z dobrotami lokalnih kmetov in žejo poplaknete s kozarcem dobrega lokalnega vina ali kraft piva. Poleg stalne ponudbe vas vsak dan razvajamo s ponudbo dnevnih malic in kosil.

Gostilna s picerijo Pri peku

Vabimo vas, da v baročno opremljenem podstrešju v mirnem kavarniškem vzdušju popijete kavo, čaj ali kakšen drug okrepčilni napitek in poklepetate s prijatelji.

V spodnjem delu Gostilne je gostinski del in picerija, kjer vam nudimo verjetno najboljše pice v dolini. Dnevno pripravljamo več vrst malic, med katerimi je ena vedno vegetarijanska, ob vikendih pa dve vrsti odličnih kosil. Gostilno dopolnjuje pokrita terasa, kjer se lahko osvežite s kakšno pijačo ali okrepčate z dobrotami iz naše kuhinje, za otroke pa je ob terasi mini otroško igrišče.

Ribič Mozirje

Okrepčevalnica Ribič se nahaja ob vstopu v Mozirski gaj, ob ribolovnem jezeru. V objektu lahko sedi 50 oseb, na letnem vrtu pa še dodatnih 40 oseb. Nudimo vam jedi iz letne kuhinje na prostem, pod mogočnimi smrekami ter vedno dobro založen točilni pult. Postrežemo vam lahko z morskimi in sladkovodnimi ribami iz žara, mesom iz žara, domačimi kosili in malicami.

Gostilna Vid

Gostilna Vid se nahaja se ob glavni cesti proti smučišču Golte, v bližini Mozirskega gaja. Za zaključene skupine lahko rezervirate večji prostor, ki sprejme do 100 oseb, urejeno imamo tudi otroško igrišče in veliko parkirišče. Poleg malic, pic in kosil vam ponujamo domačo hrano: žlinkrofe, štruklje, savinjski želodec ter ribje jedi.

Turistična kmetija Lesjak

Na naši kmetiji vam bomo postregli z okusnimi domačimi jedmi. Lahko se boste sprehodili po posesti in tako spoznali od kod sestavine za okusne jedi. Zaradi odlične lege kmetije boste lahko pri nas uživali v zasebnosti, obdani z zelenimi gozdovi. Pa naj bo le nedeljsko kosilo, ali pa daljši oddih v eni izmed udobno in domače opremljenih sob. Veseli bomo vašega obiska.

Kmečka hiša Mozirski gaj

V prijetnem okolju Mozirskega gaja vam v naši restavraciji Kmečka hiša ob podpori lokalnih dobaviteljev ponujamo lokalne izdelke Zgornje savinjske doline. Razvajali vas bomo s kavico in domačimi čaji, Zgornjesavinjskim želodcem in sirom iz naših planin. V času kosila vam nudimo hišno specialiteto – marinirano postrv, sezonske juhe, domače žlinkrofe, pečeno postrv iz bližnje ribogojnice, rostbif na žaru in hišne sladice. Žejo pa vam bomo potešili z največjo ponudbo slovenskih buteljčnih vin na kozarec v dolini, hišnim točenim pivom, ki je narejeno izključno s hmeljem Savinjske doline in domačimi sokovi. Ob predhodni rezervaciji pa vabljeni na 6 hodni lokalni meni in vinsko degustacijo. Sprejemamo tudi rezervacije za zaključene skupine. V naši trgovinici, lahko kupite izdelke za domov.

Mozirska koča na Golteh

Koča stoji na južnem pobočju Boskovca, najvišjega vrha Golt ali Mozirskih planin. Koča je stalno odprta. V dveh gostinskih prostorih je 70 sedežev, točilni pult; na terasi je 40 sedežev; v 19 sobah je 50 postelj, skupnih ležišč ni; WC, umivalnice in prhe s toplo in mrzlo vodo v pritličju in nadstropju; centralno ogrevanje, tekoča voda, elektrika, telefon. Ponujamo lokalno domačo hrano.

Food Bar Park

Prijeten lokal ob ribniku z najboljšimi zajtrki, burgerji, vrhunsko kavo bar 2000 supreme in veliko izbiro hladnih piv, ter brezalkoholnih pijač! Vabljeni :)

Bar TRIO M.R.M.

Bar je v Mozirju poznan predvsem po ponudbi prigrizkov in balkanskih jedi z žara, ki so pripravljene iz kakovostnih sestavin. V 2. nadstropju je možnost najema prostora za zaključene družbe do 40 ljudi.